Skip to content

Česta pitanja

Česta pitanja

Od 27. rujna emisija se emitira na Drugom programu HRT-a i 24 sata. Prisutni smo i dalje na YouTube kanalu, ali i na društvenim mrežama:  Facebooku, Instagramu, LinkedInu i Tik Toku.

Emisija se emitira svake srijede na Drugom programu HTV-a, a sav sadržaj možete pratiti na 24 sata, na www.koordinacija.hr, na YouTube kanalu te na društvenim mrežama.

Ne. Želja nam je na jednostavan i pristupačan način donositi teme i priče koje razumije i šira javnost, bez obzira na stupanj ili vrstu obrazovanja.

Posebno nam je drago što istu viziju dijele i naše renomirane građevinske tvrtke koje su prepoznale ovaj projekt i pružile nam logističku podršku.

Nakon dvije godine emitiranja na YouTube kanalu, Koordinacija je prepoznata u javnosti, a emitiranjem na HRT-u i medijskom podrškom 24sata, dobiva snažan vjetar u leđa da i dalje donosi aktualne teme i dobre priče iz građevinskog sektora. 

Početkom emitiranja Koordinacije na HRT-u, svaka epizoda sastoji se od nekoliko rubrika: Antina Garaža, Notes, Miljokaz, terenski prilog, Građevinske vijesti, Tips and tricks, kratki video tjedna.

NISTE PRONAŠLI ODGOVOR?

Ako imate pitanje na koje niste pronašli odgovor, pošaljite nam poruku i nastojat ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.