Česta pitanja

Česta pitanja

Emisija se emitira putem YouTubea, ali smo prisutni i na drugim društvenim mrežama: Facebooku, Instagramu i LinkedInu. U novom ćete je ruhu uskoro gledati i na HRT-u te 24sata digitalno.

Emisija se emitira jednom mjesečno putem YouTubea, no to ne znači da u međuvremenu nismo aktivni na drugim društvenim mrežama. Posjetite nas na Facebooku, Instagramu i LinkedInu.

Ne. Želja nam je na jednostavan i pristupačan način donositi teme i priče koje razumije i šira javnost, bez obzira na stupanj ili vrstu obrazovanja.

Posebno nam je drago što istu viziju dijele i naše renomirane građevinske tvrtke koje su prepoznale ovaj projekt i pružile nam logističku podršku.

Na dobrom smo putu prema tome da naš projekt bude prepoznat u javnosti i među našim ključnim dionicima. To je preduvjet naše održivosti i snaga koja nas pokreće.

Svaka emisija ima svoju prepoznatljivu formu. Sastoji se od dva priloga s terena, popraćena atraktivnim vizualnim prikazima, te od rubrike Notes koja redovito donosi razgovore s vodećim hrvatskim stručnjacima, znanstvenicima i inženjerima.

NISTE PRONAŠLI ODGOVOR?

Ako imate pitanje na koje niste pronašli odgovor, pošaljite nam poruku i nastojat ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.